[email protected] +44 14 03 887 124

Groothandel

De weergegeven groothandelsprijzen zijn bedoeld als slechts een indicatie. Deze prijzen zijn niet de officiële aanbiedingen van All In Packaging en Nordtek. De daadwerkelijke prijzen hangen af van de USD / EUR /GBP, grondstofprijzen, verzendkosten en andere voorwaarden van uw bestelling.

Beste groothandelsprijs

Voorwaarden:

• Kwantiteit is gebaseerd op full container load

• 30% aanbetaling bij bestelling, documenten tegen betaling

• Na aankomst worden de goederen verzameld in ons magazijn binnen 7 werkdagen

• Levering op andere locatie is mogelijk in overleg

 

Waarom kiezen voor All In Packaging?

· 20 jaar ervaring in global sourcing

· U kunt inspanningen sparen en risico's verkleinen door producten te kopen van een Europese specialist in plaats van rechtstreeks te onderhandelen met Aziatische of Amerikaanse leveranciers

· Wij kunnen dezelfde of betere prijzen bieden dan directe buitenlandse leveranciers vanwege de verwerkte grote aantallen

· Duizenden producten op één plek

· All In Packaging is beschikbaar in meer dan 10 verschillende talen, met lokale kantoren in verschillende landen die native speaking customer support aanbieden

 

 

Wat heeft de All In Packaging webshop te bieden aan klanten die een grote hoeveelheid kopen?

De oplossingen van All In Packaging bieden zodanige voordelen voor grote hoeveelheidkopers waardoor aanbestedingen aanzienlijk gemakkelijker worden, kosten worden verminderd en tijd wordt bespaard. 

De op dit moment bestaande online en offline mogelijkheden hebben hetzelfde nadeel: alle partner aanbiedingen moeten één voor één worden opgezocht en u bent genoodzaakt om offertes afzonderlijk aan te vragen van verschillende partners. Echter, in het systeem van All In Packaging vindt u een aanbod van verschillende fabrikanten en leveranciers op één plaats en u kunt kiezen uit de beschikbare voorraden van onze gezamenlijke partners. Daarmee wordt het proces veel eenvoudiger omdat u producten van al onze partners, gedetailleerde productinformatie en beschikbaarheidsgegevens op één plaats vindt en u kunt onmiddelijk een offerte aanvragen voor de geselecteerde producten, u hoeft niet achtereenvolgend contact op te nemen met onze partners!

        

All In Packaging webshop is een retail groothandel en een groothandel showroom

U kunt tot 5.000 items onmiddelijk bestellen uit de beschikbare voorraden door middel van een paar klikken. De real-time voorraad informatie en de uitgebreide productbeschrijvingen verzekeren dat klanten het meest geschikte product kunnen bestellen en wij voeren hun orders onmiddelijk vanuit de voorraad uit. Echter, de getoonde prijzen op onze website zijn alleen voor de detailhandel, in het geval van een bestelling boven de 5.000 artikelen bieden wij een duidelijk gunstiger speciale prijs voor elk van onze klanten.

Als u graag een groothandelshoeveelheid zou willen bestellen, biedt All In Packaging u drie opties:

 

U kunt een verzoek doen voor een speciale prijsopgave wanneer u meer dan 5.000 artikelen besteld. In dit geval zullen onze vertegenwoordigers u een op maat gemaakte offerte sturen met zeer redelijke prijzen. Ook zullen zij u informeren over de leveringsvoorwaarden en de termijnen.

 

U heeft de kans om een contractuele bestelling te plaatsen.

In dit geval zal de levering niet vanuit de voorraad worden gedaan, maar vanuit de productie en met een langere doorlooptijd.

Binnen een contractuele order garanderen wij aan uw voortdurende vraag te voldoen. Het grootste voordeel van een contractuele order is, dat in ruil voor een langere doorlooptijd, u de gevraagde producten goedkoper kunt krijgen dan via alle andere opties.

 

In onze webwinkel heeft u toegang tot zowel de standaard als de scherp geprijsde voorraden van onze partners. 

U kunt informatie over hun voorraad op één plaats vinden en op basis van een speciale aanbieding kunt u producten kopen tegen bijzonder gunstige prijzen. De standaard en scherp geprijsde voorraden van onze partners zullen als externe inventarissen te zien zijn in ons systeem. Items die continu geproduceerd worden zijn gemarkeerd als "continu geleverde voorraad". De continue aanvoer van de scherp geprijsde voorraden is niet gegarandeerd, daarom is hun prijsstelling uiterst voordelig.

Laden…