[email protected] +44 14 03 887 124

Wij kopen uw overtollige voorraad!

Leidende bedrijven weten dat zowel overtollige voorraad en onvoldoende verpakkingsmateriaal problemen veroorzaken. Opslag van onnodig materiaal kost geld en vermoeilijkt het opslaan van benodigde voorraden. Idealiter koopt u simpelweg de benodigde hoeveelheid op en dit is vanaf nu mogelijk. 

Quality Discount Packaging (QDP) is een hoogstaand B2B concept, welke de overtollige voorraad van een bedrijf naar een ander bedrijf beweegt. Inclusief korting zijn deze verpakkingen verkrijgbaar ten alle tijde. QDP is dus makkelijk, efficiënt en kostenverminderend. 
 
 
QDP werkt op twee manieren:
 
Re-Packaging products
Wij kopen uw overschot direct op 
 
De meeste producten kunnen doorverkocht worden. Zonder de hiervoor bestemde klant is het echter lastig om dit verkoopproces te doorlopen. QDP werkt samen met duizenden betrouwbare verpakkingsverstrekkers. Dit door het All In Packaging netwerk. Als we denken dat uw product makkelijk verkocht kan worden, dan kopen we het meteen van u over en bieden het op onze webshop aan onze klanten aan.
 
Uw producten worden getoond op de QDP webshop
 
In sommige gevallen kunnen we uw producten niet kopen. Dit kan komen doordat de hoeveelheden te groot zijn(naar onze mening) of uw magazijn een gunstigere ligging heeft. Desalniettemin verwachten wij u snel te kunnen verbinden met de verkoop van overtollige voorraad.  
QDP is ter beschikking voor elke leverancier. Wij willen u graag helpen met het vinden van de juiste klant om geld te besparen en het milieu te redden. Hierbij maakt het niet uit of u continue toevoer van goederen hebt of niet.
 
Als u overtollige voorraad heeft laat het ons dan weten en wij nemen contact met u op!

 

Neem contact met ons op!

Typ de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven.

Laden…