[email protected] +44 14 03 887 124

Nordtek Premium Services


Na twintig jaar ervaring te hebben vergaard, hebben we een efficient aanbod van tools om uw bedrijf verder te ontwikkelen. De diversiteit van onze aanbiedingen laat de dromen van de klant uitkomen.
 
Als bedrijfopzetters weten wij dat het veel vereist om een succesvol product op de markt te introduceren. Wij zijn er daarom om u hierin verder te helpen en u tot tevreden klant te maken. 
 
Nordtek biedt elke dag kwaliteit en besparingen aan.
 

 

 All In Packaging

 Quality Discount Packaging

Onze webshop heeft meer dan 5000 items met prijzen die op iedereen van toepassing kunnen zijn. Shop online om geld te besparen en probeer onze nieuwe live chat om ook lastige vragen beantwoord te zien worden.

Omarm nu ook de groene revolutie met QDP. We kopen uw overbodige voorraad op of verkopen u items van andere aanbieders. Bespaar geld en spaar het milieu.  

 Design

 Labels

Heeft u hulp nodig of al een beeld in gedachte betreffende design? Wij kunnen hierbij helpen. Hoe kunnen we van dienst zijn? 

Spreek uw wens uit! Met de mogelijkheid om op vele ondergronden te kunnen labellen, kunnen wij u helpen met het creeëren van uw droomlabel. Ook voor uw klant kan dit voordelig uitpakken. 

 Logistiek en meer

 

Bent u op zoek naar uw producten door te verkopen? Heeft u te veel ingekocht, welke u nu niet meer nodig heeft? Wij kunnen u mogelijkheden aanbieden om bovenstaande vraagstukken positief uit te laten pakken.

 

Heeft u een vraag over onze diensten? Stuur ons een e-mail of bel ons op +31 85 888 9583 van 09:00 tot 17:00 van maandag tot en met vrijdag. 
 

 

All In Packaging

 

 

Veelzijdige Webshop

 

Proefmonsters 

Met meer dan 5,000 verpakkingen verkrijgbaar vindt u zeker wat u zoekt. Als wij het niet aanbieden, vinden we het voor u.

Probeert u liever eerst een product uit voordat u het koopt? Het meerendeel van de producten zijn beschikbaar om te testen voor de eigenlijke inkoop.

Meertalige ondersteuning

Tevredenheid gegarandeerd

Taalondersteuning is beschikbaar in 10+ talen, evenals een livechat via de webshop.

Sluit u nu aan bij duizenden Nordtek klanten en maak het bestellen van verpakkingen het makkelijkste deel van uw supply chain.

 

Quality Discount Packaging

 

Koop overschotten

Red de aarde

Gebruik QDP om gloednieuwe verpakkingscomponenten te kopen en geld te besparen voor uw bedrijf. 

Laat goede verpakkingen geen afval worden. Help met de bescherming van het milieu door het kopen en of verkopen van uw onnodige voorraad.

Verkoop overschotten

 

Heeft u producten die onnodig zijn en bent u op zoek naar een kostenefficiente manier om ruimte te maken. Verkoop uw overtollige voorraad aan ons of plaats deze op onze webshop. 

 

 

Design

 

Op maat gemaakte designs

Product matrijs

Verpakkingsmateriaal maken vanaf een beginpunt is wat we het liefst doen. Geef uw verpakkingen een aantrekkelijke uitstraling. Bekijk hier een voorbeeld van een dergelijk ontwerp. 

De opties zijn vrijwel oneindig! Wij kunnen de vorm van de verpakking precies zo maken zoals u dat wilt, voor een prijs die u bevalt.

360 Photos

 

Design eigendom  

Met onze 360 product foto dienst, komen uw producten tot leven. Klanten kunnen het product in zijn geheel geleidelijk ronddraaien op de webshop. U kunt hier een voorbeeld zien.

Hoe u uw design ook wilt hebben, wij kunnen het voor u maken. Mocht u een verandering aan het design willen maken, dan kan dit gewoon.

Kosten besparen

Metalliseren

Onze shared service center is in Boedapest. Hierdoor kan er geld bespaard worden. 

Bescherm en/ -of verbeter de charme van uw product door metallisering. U kunt hierbij uit verscheidene opties kiezen evenals er zeker van zijn dat u de perfecte combinatie krijgt naar uw idee.

 

Labels

 

Ondergronden 

Unieke labels

Onze faciliteiten bestaan uit: zeefdrukken, hete foliedrukken, metalliseren en meer.

Wilt u dat uw producten echt in het oog vallen? Probeer dan nu één van de volgende opties: 
  • Lenticular/3D 
  • Draaiende afbeeldingen
  • Animaties/Vervormende afbeeldingen
  • Zooming

Geen Design? Geen Probleem

Gebruiksklaar

Als u een idee heeft wat voor design u graag wilt hebben, neem dan contact met ons op en wij werken met u samen om hier een toepassing van te maken. Als u nog geen idee heeft, dan kan ons team u helpen met een ontwerp.

Dankzij onze expertise en betrouwbare handelspartners, eerdere projecten, onderdelen en bestellingen kan dit snel afgehandeld worden. Heeft u snel iets nodig? Bel ons!

 

 

Logistiek en meer

 

Lokale Support

Transportmogelijkheden

Wij zijn waarschijnlijk al vlak bij u in de buurt door fysieke en virtuele handel in meer dan 15 landen in Europa en Azië. 

Onze verschepingscapaciteit tot 25 ton en de mogelijkheid tot het gebruik van land, zee en luchttransport garandeert snelheid en betrouwbaarheid.

Organisatie

Contracten productvulling 

Onze langetermijn ervaring heeft ons verbonden met verantwoorde transportpartners.

Elke hoeveelheid kan aangevraagd worden betreffende het vullen van uw producten. Wij kunnen dit onder andere doen voor huishoud producten, shampoo, deodorant, parfum, andere cosmetica en meer.

 

 

 

Bent u geïnteresseerd in één van de hierboven beschreven diensten? Neem dan contact met ons op.

Typ de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven.

Laden…