[email protected] +44 14 03 887 124

Algemene Voorwaarden

Belangrijkste voorwaarden van online aankopen

 

U vindt hier de volledige algemene voorwaarden Document.

De "All In verpakking" webshop wordt bediend door NORDTEK PACKAGING LIMITED Company number: 636232, Address: 6-9 Trinity Street, Dublin 2, D02EY47, Ireland, EU VAT No: IE3603571LH).

 

I. Klachten

 1. In het geval dat de klant ontvangt een beschadigd pakket van het transportbedrijf, moet dit worden genoteerd en geschreven in een rapport. Dit biedt de mogelijkheid om te worden vergoed voor de schade door het transportbedrijf. You can submit your complaint by filling out the form at the link below: https://allinpackaging.nl/complaint.html
 2. Klachten met betrekking tot de hoeveelheid problemen, beschadigde goederen, externe tekortkomingen en het gebrek aan gegarandeerde externe functies worden alleen geaccepteerd door de leverancier als gerapporteerd door de klant binnen 3 werkdagen na ontvangst.
 3. Dip Tube Cutting – Voorwaarden van Verbintenis
  In alle gevallen wordt bij dip tube cutting gemeten met milimeters.
  Gedurende het proces om de lengte van de dip tube aan te passen, wordt de aangegeven waarde beschouwd van de onderzijde van de pakking (FBOG), tenzij een andere waarde in geschreven vorm  wordt gedefinieerd, zoals de losse dip tube lengte (de lengte van de gehele tube na loskoppeling van de dispenser).
  De aanpassing wordt gemaakt door medewerkers, met de hand. Levertijd variëert afhankelijk van de capaciteit en de bestelde hoeveelheid. Geleverde lengte is binnen FBOG +/- 2mm.
   

II. Prijzen

 1. Tenzij anders overeengekomen, is de leverancier prijzen worden opgevat als nettoprijzen met leveringsvoorwaarden prijsoffertes werden Boedapest, en mag alleen bestaan uit de kosten van vervaardiging en verpakking (in het geval van verkopen aan particulieren op het grondgebied van Hongarije of de Gemeenschap, of voor ondernemingen die geen BTW-nummer, de heersende BTW (20%) zal in rekening worden gebracht).
 2. Indien onjuiste prijzen worden weergegeven in de wisselende alle verpakkingsmaterialen webshops, de leverancier is niet verplicht te leveren product of enige vorm van schadevergoeding aan de klant. Na ontvangst van de kennisgeving van een prijscorrectie is de klant het volste recht om van de aankoop af te zien voor een volledige terugbetaling specifiek voor het product waarin dit probleem optreedt.
 3. Wanneer de prijzen worden per abuis gewijzigd tijdens de checkout procedure vanwege een auto-berekening technische fout, de leverancier is volledig recht om een onjuiste volgorde en heruitgifte een bijgewerkt om met de juiste productprijzen.

 

 

III. Levertijd

 1. In het geval van aankoop van het entrepot, de verzending termijn bedraagt 4 werkdagen vanaf het moment dat alle voorwaarden voor levering worden gewaarborgd en de aankoopprijs van de goederen is bijgeschreven op de bankrekening.
 2. Verwachte levertijd na verzending is opgenomen op de "Verzend" subpagina te selecteren.

 

 

IV. Product Sampels

 1. De leverancier biedt klanten gratis monsters: vanaf 3 producten, 1 stuk/product. De prijs van de monster's shipping kosten moeten worden betaald door de klant.

 

V. Herroepingsrecht

 1. De klant kan annuleren (online) aankoop overeengekomen tussen de partijen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. De koper dient schriftelijk in kennis stellen van de leverancier over terugtrekking binnen deze periode van 14 dagen. Andere voorwaarden voor de uitoefening van het herroepingsrecht:
  De koper geeft het product(s) op eigen kosten in onbeschadigde staat en in de oorspronkelijke hoeveelheid. Het adres van het entrepot: Hongarije, Budapest, H1171, Pesti út 474.
 2. The Customer shall examine the hygiene and microbiological compliance of the ordered goods within 14 days from receipt. Hygiene and microbiological complaints shall only be accepted by the Supplier within 14 days from receipt.
 3. De leverancier betreurt de klant te informeren dat er geen rendement kan worden aanvaard op elk etiket bestellingen. Voor volledige etiket bestellen algemene voorwaarden, bezoek http://allinpackaging.nl/label-terms.html.

 

 
U vindt hier de volledige algemene voorwaarden Document (in het Engels).

 

Laden…